HomeHOMESAJAM FRANCUSKIH UNIVERZITETA | 7. NOVEMBAR | CAMPUS FRANCE

SAJAM FRANCUSKIH UNIVERZITETA | 7. NOVEMBAR | CAMPUS FRANCE

SAJAM FRANCUSKIH UNIVERZITETA | 7. NOVEMBAR | CAMPUS FRANCE

 

Zainteresirani ste za studiranje u Francuskoj?

 

Pozivamo vas na Sajam francuskih univerziteta koji se petu godinu zaredom održava u Bosni i Hercegovini i koji vam pruža priliku da upoznate brojne francuske univerzitete, načine i uslove upisa na francuske visokoškolske ustanove, studiranje na francuskom i engleskom jeziku u svim oblastima i mogućnosti finansiranja i studija.

Posjetite štandove učesnika  (Sciences Po Paris, Univerzitet Poitiers, Univerzitet Artois, Državni institut za primijenjene nauke Rouen, Univerzitet Lyon 1, Univerzitet Lyon 2, Tehnološki fakultet Compiègne, CESI Inžinjerska škola,  EPITECH visoka škola za informatiku, ESC Troyes visoka škola za menadžment, ESFAM frankofona škola za administraciju i menadžment, MGEL studentsko osiguranje, Campus France BiH, Francuski institut u BiH) i upoznajte se sa bogatom ponudom studijskih programa u svim oblastima, na francuskom i engleskom jeziku.

Tokom Sajma francuskih univerziteta ujedno će biti i otvoren konkurs za stipendije Vlade Francuske za akademsku 2019/2020. godinu na koji se mogu prijaviti studenti sa svih univerziteta u BiH.

Sajam francuskih univerziteta će biti održan 7. novembra.  od 10:00 – 15:00 na Filozofskom  fakultetu u Sarajevu.

 

Za više informacija pratite nas na našoj Facebook stranici Campus France Bosnie-Herzégovine.

 

RELATED ARTICLES