HomeHOMEKULTURA | ONLINE SUSRETI

KULTURA | ONLINE SUSRETI

Online susreti sa Isabelle Carré i Jean Jouzel

Alliance française de Paris, u partnerstvu sa  CE RATP i uz podršku Francuskog Instituta i Fondation des Alliances françaises, organizuje dva događaja:

  • Petak, 27. Novembar u 18:00: susret sa Isabelle Carré, francuskom glumicom i spisateljicom koja će govoriti i o svom novom romanu Du côté des Indiens

  • Četvrtak, 10. Decembar u 18:00: predavanje Jean Jouzela, francuskog klimatologa koji će govoriti o problemu globalnog zagrijavanja u okviru Međunarodnog dana klime.

Glumica Isabelle Carré ove godine potvrdila je i svoj spisateljski talenat objavom svog drugog romana “Du côté des Indiens”. u kojem donosi priču o četiri lika koji nose teške životne tajne. Pridružite se ovom online susretu, upoznajte Isabelle Carré i otkrijte više o njenom spisateljstvu!

Prijave za događaj

Jean Jouzel,klimatolog dobitnik zlatne medalje CNRS-a, posvetio je svoju znanstvenu karijeru proučavanju evolucije klime. Ovaj susret prilika je da se razgovara o uzrocima i posljedicama klimatskog zagrijavanja kao i o rješenjima koja se trebaju sprovesti kako bismo se okrenuli ka dugotrajnijem svijetu.

Prijave na događaj

RELATED ARTICLES