HomeHOMEDAN OTVORENIH VRATA | 10. SEPTEMBAR 2022. | SARAJEVO

DAN OTVORENIH VRATA | 10. SEPTEMBAR 2022. | SARAJEVO

Dan otvorenih vrata

Da li ste nekad posjetili Francuski institut u Sarajevu ? Znate li čime se bavimo ? Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati u subotu, 10. septembra od 10 do 14h u našem Institutu u Sarajevu.

Upoznajte Institut i sve što vam nudimo: biblioteku sa preko 5000 naslova i dokumenata, kurseve i ispite za odrasle i djecu, kulturne aktivnosti, informacije o studiranju u Francuskoj…

Dan otvorenih vrata započinjemo druženjem uz kafu sa ekipom instituta. Tu smo da se upoznamo i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Šta na fancuskom znači: Je m’appelle… je suis faitgué! Voulez-vous parler avec moi ? Odavno želite i vi naučiti poneku frazu na francuskom? Prijavite se za besplatan čas francuskog jezika i naučite svoje prve riječi !

Želite da vaše dijete upozna francuski jezik ? Besplatan čas francuskog jezika za djecu očekuje vas u 13h !

Nismo zaboravili ni one, naročito frankofone koji žele da nauče svoje prve riječi na našem jeziku: besplatan promotivni čas bosanskog jezika za sve zainteresirane na programu je u 10h30.

Da li ste znali da u Institutu imamo i kreativne radionice za najmlađe ? Prijavite svoje dijete na kreativnu radionicu na kojoj je zabava zagarantovana! Najbolji odmor nakon radionice najmlađe posjetioce očekuje uz projekciju animiranog filma i kokice.

Dan otvorenih vrata jedinstvena je prilika da vas obradujemo i nekim poklonom: učestvujte u nagradnoj igri i osvojite besplatan kurs francuskog jezika, besplatnu članarinu za biblioteku i brojne druge nagrade!

Važno: Prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto na nekoj od predloženih aktivnosti. Prijava je besplatna ali obavezna!

Preuzmite program Dana otvorenih vrata

Prijave

RELATED ARTICLES